Makelaar Ypenburg

Wilt u uw huis in de wijk Ypenburg verkopen? En bent u opzoek naar de makelaar die de wijken Ypenburg en Leidschenveen goed kent? Wij van SMASH makelaars hebben al veel woningen in Leidschenveen verkocht. Door onze expertise als makelaars van Ypenburg weten wij waar mensen opzoek zijn en kunnen hierdoor uw woning het beste aan de nieuwe eigenaren presenteren. Daarom is SMASH makelaars ook voor de wijk Ypenburg het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. 

De makelaar voor Ypenburg

Bij SMASH Makelaars werken lokale specialisten die Ypenburg als geen ander kennen hierdoor hebben wij al vele verrassend snelle verkopen in Ypenburg gerealiseerd met verkoopprijzen waar de bewoners in eerste instantie niet van hadden durven dromen. Daarnaast heeft onze expertise als makelaarskantoor voor Ypenburg al velen mensen die opzoek waren naar een nieuwe huis in Leidschenveen aan hun droomwoning in Ypenburg geholpen. Wij geven Advies op maat. Doordat wij de verschillende wijken in Ypenburg kennen, weten waar de nieuwe bewoners behoefte aan hebben en waar de woningzoekers zich het meest thuis voelen. Dit zijn belangrijke zaken om als lokale makelaar van Ypenburg écht goed advies te kunnen geven. SMASH Makelaars is een betrouwbaar en betrokken makelaarskantoor. Onze aangename omgang met mensen én tomeloze inzet vallen op, zo blijkt wel uit de diverse reviews op Google.

Verkoopmakelaar in Ypenburg

Het verkopen van uw huis in Ypenburg is iets wat u niet dagelijks doet. Kies daarom voor SMASH Makelaars de verkoopmakelaar voor Ypenburg die u zoveel mogelijk zorgen uit handen gaat nemen. Als full-service makelaarskantoor van Ypenburg begeleiden wij u gedurende het hele verkoopproces. Bij ons kunt u rekenen op een scherpe tarieven, de ruime openingstijden/ bereikbaarheidstijden en werken we transparant om de woning actief te verkopen door middel van een verkoop presentatie. Graag willen wij u onze unieke wijze van het combineren van verschillende marketingmethodes uitleggen waarbij wij een maximaal resultaat behalen in het onder de aandacht brengen van uw woning. Wilt u weten hoe wij dit doen? Klik hier voor een vrijblijvend gesprek en een gratis waardebepaling van uw woning Ypenburg.

Wij zijn uw makelaar voor Ypenburg

De verkoop van een woning in Ypenburg is een spannende gebeurtenis. De gedachten over de prijs en de duur van de verkoop van uw woning in Ypenburg zullen belangrijke vragen zijn. Wij zullen zoveel mogelijk zorgen bij u uit handen nemen bij de verkoop van uw huis in Ypenburg.

Gratis waardebepaling van uw woning in Ypenburg

Wat is mijn huis in Ypenburg waard? Overweegt u uw woning te verkopen of wilt u een andere woning aankopen? Wilt u gaan verbouwen maar weet u niet of dit financieel haalbaar is of wilt u uw hypotheek wijzigen? Al deze vragen beginnen met een waardebepaling van uw woning. SMASH Makelaars is het makelaars kantoor voor Ypenburg dat dit graag voor u verzorgt. Gratis en vrijblijvend komen wij bij u langs en u krijgt van ons een goed onderbouwde waardebepaling en wij geven u een duidelijk beeld wat de vervolgstappen zouden kunnen zijn. Ontvang gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning in Ypenburg. Waardebepaling Ypenburg

Betrokken makelaarskantoor Ypenburg

De makelaar in Ypenburg is SMASH Makelaars wij garanderen u een betrokken begeleiding. U bent bij ons absoluut geen nummer. U heeft te maken met een contactpersoon die u tijdens het gehele traject steunt en adviseert. Wij zijn een groot kantoor en werken met zelfstandige makelaars. We vinden het, zeker ook wanneer het gaat om de vraagprijs van de woning, belangrijk om zo realistisch mogelijk te zijn. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop. Zetten we te hoog in de markt, dan is de kans groot dat u weinig bezichtigingen en serieuze bieders krijgt. Een te lage vraagprijs is uiteraard ook geen optie, omdat wij het maximale uit uw woning proberen te krijgen. Wij kijken nauwkeurig naar alle aspecten en komen dan, samen met u, tot een reële verkoopprijs. Verder hangt heel veel af van uw voorkeuren. Samen met u bepalen we de best passende verkoopstrategie. Wij zijn hierbij bijzonder flexibel. Uiteraard mag u vertrouwen op ons deskundig advies waar nodig.

Wat te weten over Ypenburg

SMASH makelaars is ook voor de wijk Ypenburg het makelaarskantoor voor de verkoop van uw woning. Leidschenveen en Ypenburg vormen samen het achtste Haagse stadsdeel. Leidschenveen-Ypenburg is de Vinex-locatie van de gemeente Den Haag waar onze lokale makelaars veel woningen verkopen en aankopen. Ypenburg bestaat uit 6 buurten: De Bras, Waterbuurt, Singels, Bosweide, De Venen en Morgenweide. Wonen in Ypenburg betekent wonen in een moderne omgeving met moderne huizen. Alle woningen zijn gebouwd met betonnen vloeren en zijn volledig geïsoleerd. Een groot gedeelte van de wijk is aangesloten op stadsverwarming wat het duurzame karakter van de wijk onderstreept. Ypenburg heeft voor ieder wat wils. Iedereen die een moderne woning zoekt kan hier wel iets vinden. Vooral voor gezinnen met kinderen is het in Ypenburg fijn wonen. Op fietsafstand zijn er maar liefst verschillende basisscholen en de middelbare scholen Montaigne Lyceum en Lyceum Ypenburg. Op circa 8 fietsminuten ligt The British School in Leidschenveen voor internationaal onderwijs. In de wijk Ypenburg kunt u ook voor al uw boodschappen terecht de winkelen kunt u vinden in Winkelcentrum Ypenburg en ketens als Jumbo, Bruna, Zeeman, Intertoys, Hema, Hoogvliet en veel plaatselijke winkeliers. De wijk heeft ook een eigen zwembad Het Hofbad met allerlei faciliteiten voor sportzwemmers en recreatieve zwemmers. op ca 5-10 fietsminuten van recreatiegebieden Dobbeplas in Nootdorp en Delfsehout in Delft.  Voetballiefhebbers is binnen enkele minuten in het ADO stadion bereikbaar. Daarnaast ligt Ypenburg tegen Leidschenveen en daardoor ook dicht bij Zoetermeer en Nootdorp aan wat maakt dat het een zeer gunstige liggen heeft. Verder bent u vanuit Ypenburg zo op de snelweg richting Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

Contract afhandeling na het verkopen of kopen van een woning

Na de aankoop volgt de begeleiding voor het contractgedeelte, het opmaken en ondertekenen van de koopovereenkomst en de afwikkeling richting de notaris. Op de dag van eigendomsoverdracht doen we samen een opleveringsinspectie en gaan wij met u mee naar de notaris.

Naast de verkoop, aankoop of waardebepaling geven wij onze klanten graag advies in alle (vaak onvermijdelijke) bijkomende zaken zoals:

Wij realiseren ons goed dat de aankoop of verkoop van een woning geen dagelijkse kost voor onze klanten is en willen daarom graag dienstverlening op maat leveren.

Onze klanten mogen ons ook na afronding van een opdracht bellen voor advies; onze dienstverlening stopt niet bij de oplevering van een woning bij de notaris!